Kategori: Fest & Högtider

Två väninnor var ute på enBetyg på Två väninnor var ute på en

Ditt betyg: (Sätt betyg så visas automatiskt nästa)

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.
Inlagd avInlagd av: Nicklas Betyg för detta skämtBetyg: 3 Antal besökare av detta skämtBesök: 24738 Tipsa en vän om + Två väninnor var ute på enTipsa en vän Skriv ut Två väninnor var ute på enSkriv ut


Direktlänk till denna roliga historia:

http://www.skratt.se/roligahistorier/fest-hogtider/tva-vaninnor-var-ute-pa-en.aspx
Tom utfyllnadsbild